Δήμος Άργους Ορεστικού

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  •  
  •  

Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού θα διαθέσει τα δύο λεωφορεία του για να διευκολύνει τη μετάβαση των δημοτών του στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, μπροστά από το κτήριο της Π.Ε. Καστοριάς.

Σημείο συνάντησης: Δημαρχείο Άργους Ορεστικού

Ώρα αναχώρησης: 18:45

Ενημερωτικές Ημερίδες για την πορεία και τον προγραμματισμό των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων στη Δυτική Μακεδονία

E-mail Εκτύπωση PDF

Ανακοινώνεται ότι η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ) διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για την πορεία υλοποίησης και τον προγραμματισμό των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο της ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ.

Σεμινάριο με θέμα: «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας»

E-mail Εκτύπωση PDF

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Κέντρο Κοινότητας Άργους Ορεστικού πραγματοποιεί σεμινάριο με θέμα: «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας». Όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή μπορεί να απευθυνθεί στο Κέντρο Κοινότητας (πρώην κτήριο Λυκείου, Παύλου Μελά 2) για διευκρίνιση περαιτέρω λεπτομερειών αλλά και για να καταγραφεί στη λίστα συμμετοχής του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2467351312.

Ημερίδα με τίτλο «Θετική Σκέψη»

E-mail Εκτύπωση PDF

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Κέντρο Κοινότητας Άργους Ορεστικού πρόκειται να πραγματοποιήσει ημερίδα με τίτλο «Θετική Σκέψη». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άργους Ορεστικού και η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 10 – 12 άτομα.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο: 2467351312 προκειμένου να καταγραφεί στη λίστα ωφελουμένων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: ΑΜΚΑ και φωτοτυπία ταυτότητας.

Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας (World Oral Health Day) - 20η Μαρτίου 2018

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης, Τμήματα Στοματικής Υγείας & Οδοντιατρικής Περίθαλψης και Ανάπτυξης Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας & Πρόληψης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας (World Oral Health Day), όπως αυτή έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία (FDI - World Dental Federation), και είναι η 20η Μαρτίου εκάστου έτους, σας ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 12

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τόπο μας.


You are here