Αναβάθμιση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου

ΠΔΕ

Α' ΦΑΣΗ 182.190 ΕΥΡΩ

Β' ΦΑΣΗ 169.000 ΕΥΡΩ

Μετά την υπογραφή της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης, προϋπολογισμού 1.020.000 €, σειρά έχει το ΔΑΚ Άργους Ορεστικού με την υλοποίηση δύο φάσεων εργασιών βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του Σταδίου.

Η πρώτη φάση, προϋπολογισμού 182.000 €, που περιελάμβανε την αποκατάσταση-επισκευή του συνθετικού δαπέδου του στίβου (ταρτάν) και τη βελτίωση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου, ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση  των διαχωριστικών κρασπέδων στίβου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη φάση εργασιών που περιλαμβάνουν παρεμβάσεις στις κερκίδες και στους χώρους κάτω από αυτές (δημιουργία αίθουσας ιατρείου, γραφείου και αθλητικού εξοπλισμού), κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου, εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης για τους χώρους των αποδυτηρίων, των γραφείων και του κυλικείου, καθώς και εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών. Οι εργασίες αυτές ανέρχονται στο ποσό των 169.000 € και με την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να εξασφαλίσουν υποδειγματικές αθλητικές υποδομές για όλους.