Σε αυτή την απογραφή δεν περισσεύει κανείς!

ΜΕΤΡΑΕΙ... ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ

+10.000 ΚΑΤΟΙΚΟΙ - ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ!

Μήνυμα του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, Πάνου Κεπαπτσόγλου

Αγαπητοί συνδημότες μου,
αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού της Ελλάδας και φυσικά της περιοχής μας. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την απογραφή να μην λείψει κανείς.
Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι, για το μέλλον μας και κυρίως των παιδιών μας, αφού το αποτέλεσμά της θα μας ακολουθεί για τα επόμενα 10 χρόνια. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το όριο των 10.000 κατοίκων για να συνεχίσει ο Δήμος μας να είναι δυνατός στις διεκδικήσεις του, για να δικαιούμαστε ισχυρές χρηματοδοτήσεις από την Ελλάδα και την Ευρώπη, για να παραμείνει τελικά ο τόπος μας ζωντανός.
Σας καλώ να αφιερώσετε τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται είτε κάνοντας αυτοαπογραφή μέσω Διαδικτύου, είτε απαντώντας στους απογραφείς που θα σας επισκεφθούν τις επόμενες μέρες.
Σε αυτή την απογραφή δεν περισσεύει κανείς!

Απογραφόμαστε εκεί που ζούμε, απογραφόμαστε στον Δήμο Άργους Ορεστικού!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απογραφή πληθυσμού 2021, η οποία πλέον διενεργείται και ηλεκτρονικά, μέσω του gov.gr. Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε τη βαρύτητα που έχει για τον Δήμο μας η διαδικασία αυτή και να συμμετάσχουμε όλοι. Από την απογραφή εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό η χάραξη πολιτικών, η διεκδίκηση έργων και δράσεων, η χρηματοδότηση του Δήμου από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, η αναβάθμιση και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Το μέλλον μετράει, γι’ αυτό και όλοι εμείς πρέπει να μετρηθούμε! Απογραφόμαστε λοιπόν εκεί που ζούμε, απογραφόμαστε στον Δήμο Άργους Ορεστικού!