Εντός του καλοκαιριού ολοκληρώνεται η κατασκευή των δύο αιθουσών πολλαπλών χρήσεων και γυμναστικής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και της αίθουσας γυμναστικής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού.

Πρόκειται για ένα έργο στολίδι που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των διδασκόντων, των γονέων και των μαθητών, προϋπολογισμού 1,7 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Εκτός από τις δύο αίθουσες περιλαμβάνει επιπλέον χώρους υγιεινής, αποδυτήρια και έναν κλειστό χώρο εισόδου. Πάνω από την αίθουσα γυμναστικής έχει κατασκευαστεί όροφος αποκλειστικά για την εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού και των αυτοματισμών, ενώ στο έργο προβλέπεται και ο εξοπλισμός του κτιρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το 4ο Δημοτικό Σχολείο αναβαθμίζεται επίσης ενεργειακά, όπως και άλλα 10 σχολικά κτίρια του Δήμου Άργους Ορεστικού, γεγονός που αποδεικνύει την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει η δημοτική αρχή στη στήριξη της δημόσιας παιδείας και στη δημιουργία σύγχρονων και ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών υποδομών.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του καλοκαιριού και να τεθεί σε λειτουργία από τη νέα σχολική χρονιά.