Νέα προοπτική στον τόπο δίνει το FIA Rally Greece Offroad

Η ομιλία του Δημάρχου Άργους Ορεστικού Πάνου Κεπαπτσόγλου στην επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η επίσημη παρουσίαση του 9ου Rally Greece Offroad (26-29 Μαΐου 2022) στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα, παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων και ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκειά της ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, πραγματοποίησε ομιλία στην οποία υπογράμμισε πως η φετινή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί με την σφραγίδα της FIA ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας.

«Είμαστε ο Δήμος που ψάχνει πέρα από το φως, πέρα από τα προφανή. Ο Δήμος που τα ανέφικτα τα κάνει εφικτά. Και ένα από αυτά είναι και το Rally Greece OffRoad. Εάν δύο χρόνια πριν κάποιος σκεφτόταν ότι η διοργάνωση αυτή θα ερχόταν στο Άργος Ορεστικό και θα έπαιρνε εκεί την υπογραφή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, θα δυσκολευόταν να το πιστέψει. Εμείς όμως το πιστέψαμε. Αποδεχθήκαμε την πρόταση των συνδιοργανωτών, το στοίχημα ουσιαστικά,  δεσμευτήκαμε και το κάναμε πράξη», τόνισε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας παράλληλα πως χάρη στην απόλυτη και αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων τέθηκαν τα θεμέλια για μια νέα προοπτική στο Άργος Ορεστικό, την Καστοριά και τη Δυτική Μακεδονία.

Να σημειώσουμε ότι φέτος αναμένονται συμμετοχές από την Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τουρκία, Ισραήλ, Κύπρο και πιθανά και από άλλες χώρες.

Βίντεο ομιλίας: