Π.Ε. Καστοριάς: Διημερίδα Καινοτομίας στην Καστοριά – Δηλώσεις Συμμετοχής έως 22 Νοεμβρίου 2022

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς διοργανώνουν Διημερίδα Καινοτομίας στην Καστοριά, με σκοπό να φέρουν σε επαφή όσους τολμούν και καινοτομούν. Επιχειρήσεις με αντοχή στον χρόνοκαι νέες, που ωστόσο επιδιώκουν να δημιουργούν και να καινοτομούν διαρκώς, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν καλές πρακτικές, να εμπνευστούν και να εμπνεύσουν υπό την αιγίδα ενός δημόσιου φορέα.

Η Διημερίδα Καινοτομίας, θα λάβει χώρα στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2022 στο χώρο των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά και χωρίζεται σε δύο θεματικές ενότητες. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, θα διοργανωθεί ημερίδα και έκθεση (μικρής κλίμακας) με θέμα την «Καινοτομία στην Γούνα», και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, θα διοργανωθεί ημερίδα και έκθεση (μικρής κλίμακας) με θέμα την «Θρησκευτικός Τουρισμός – Η Βυζαντινή Καστοριά».

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις, θα έχουν την δυνατότητα να μετέχουν, είτε μόνο ως εκθέτες, είτε μόνο ως ομιλητές στην ημερίδα, είτε συνδυαστικά και ως εκθέτες και ως ομιλητές, παρουσιάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οι συμμετέχοντες στην Διημερίδα Καινοτομίας Καστοριάς, θα έχουν επίσης την δυνατότητα, να συμμετέχον και στην έκθεση καινοτομίας που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από τις 5 έως της 10 Δεκεμβρίου στην έδρα της Περιφέρειας στην Κοζάνη.

Τονίζεται ότι τα έξοδα υλοποίησης της Διημερίδας και έκθεσης (μικρής κλίμακας) επιβαρύνουν εξολοκλήρου την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε Καστοριάς, και η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων είναι δωρεάν.

Επίσης σας ενημερώνουμε, ότι για την πρόθεση συμμετοχής στην παραπάνω δράση, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2467350200 και στο e-mail: info@kastoria.pdm.gov.gr, έως και την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:00.