ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

• Γενικός σημαιοστολισμός του Δημοτικού Καταστήματος, των Δημοσίων καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. και οικιών από τις οκτώ (8) το πρωί της 26ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της ημέρας της 28ης Οκτωβρίου.

• Φωταγώγηση της πόλης καθώς και του Δημοτικού καταστήματος, των καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ώρα 11.00 π.μ. Απότιση φόρου τιμής από τα σχολεία Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Μνημείο Ηρώων Άργους Ορεστικού. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου. Υπεύθυνος τελετής ορίζεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού κ. Ιωάννης Νάκου.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Ώρα 7.30 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.


Ώρα 8 π.μ. Έπαρση της Σημαίας μπροστά από το Δημαρχείο.


Ώρα 11 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και ακολούθως σχετική ομιλία από τον κ. Νικόλαο Μπουτσιάδη, εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Άργους Ορεστικού.


Ώρα 11.30 π.μ. Μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών και ιδρυμάτων και όποιον άλλον θελήσει να τιμήσει την εορτή κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο Δημάρχου (τηλ. 2467351301), το αργότερο έως τις 24/10/2022.


Ώρα 12 μ. Παρέλαση Μαθητών, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου.


Ώρα 6 μ.μ. Υποστολή της Σημαίας.

Σημείωση α’ Οι Κυρίες και οι Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρακαλούνται να παραστούν στη Δοξολογία και να προσέλθουν στον συνηθισμένο χώρο των επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.
Σημείωση β’ Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος παρακαλείται να φροντίσει για την τήρηση της τάξης μέσα στον Ιερό Ναό και τον χώρο της παρέλασης.
Σημείωση γ’ Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.