Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Άργους Ορεστικού στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς

Σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο μας, η αγροτική οικονομία δείχνει και πάλι το δρόμο. Η διάκριση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς ανάμεσα σε 111 υποψηφιότητες, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Rural Inspiration Award της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η απονομή του πρώτου Ευρωπαϊκού Βραβείου «Διατήρησης της ελληνικής κόκκινης φυλής Καστοριάς-Κρυσταλλοπηγής», αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η αγροτική μας οικονομία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή μας.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και διαχρονικά με έργα και δράσεις, επενδύει και στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, ώστε οι άνθρωποι της γης να έχουν ευκαιρίες και δυνατότητες, να προκόβουν, να διακρίνονται και να διαφημίζουν τον τόπο μας, εντός και εκτός συνόρων.

Η διευθέτηση της κοίτης του Αλιάκμονα, η αγροτική οδοποιία, η βελτίωση της προσβασιμότητας στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις των αγροκτημάτων, είναι μόνο μερικά από τα έργα που υλοποιεί και προγραμματίζει ο Δήμος Άργους Ορεστικού για να διευκολύνει το έργο των αγροτών και των κτηνοτρόφων του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, συγχαίρει το διοικητικό συμβούλιο και τους συνεργάτες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς, για την τεράστια αυτή διάκριση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και δηλώνει «παρών» σε κάθε προσπάθεια που οδηγεί τον πρωτογενή τομέα και συνολικά τον τόπο μας μπροστά.